Pul Kaštela 2020. – Likovna izložba na Trsatu

📯📯 OBAVIJEST 📯📯
Dragi sudionici izložbe, iznenađeni smo velikim brojem predprijava te još nismo stigli svima pojedinačno odgovoriti. Kako biste na vrijeme imali informaciju, molimo vas da proslijedite svima za koje znate da sudjeluju na izložbi:

✅ Predprijave nisu uvjet za sudjelovanje, one služe nama isključivo kako bismo imali pravovremenu procjenu broja sudionika.

✅ PRIJAVE SE VRŠE NA DAN IZLOŽBE, U PERIODU 8:00-11:00 u prostoru Hrvatska čitaonica Trsat gdje ćete dobiti potvrdu o sudjelovanju i bon za ručak

✅✅ Unatoč tome što je mnogo prijava, i dalje garantiramo da će SVI SUDIONICI imati osiguran besplatan ručak u Konobi MB (Ex Mile Bosanac) na Trsatu te osvježavajuće napitke i kavu tokom cijeloga dana.

✅ Sugeriramo Vam da dođete ranije (prije 9 sati) jer mjesta za izlaganje nisu obilježena, već sudionici sami biraju gdje će i na koji način najbolje izložiti svoje radove

✅ IZLOŽBA TRAJE TOKOM CIJELOG DANA, a dodjela nagrada je u večernjim satima (19 sati) na prostoru Trsatska Gradina

✅✅✅ Likovne radove ocjenjuje stručni žiri, a za najbolje radove u kategorijama NAJBOLJI RAD AKADEMSKIH UMJETNIKA, NAJBOLJI RAD UMJETNIKA AMATERA, NAJBOLJI STUDENTSKI RAD i NAJBOLJI DJEČJI RAD osigurane su NOVČANE I OTKUPNE NAGRADE!

🧐 za sve informacije koje nisu pokrivene obaviješću javite nam se u INBOX naše Facebook stranice https://www.facebook.com/prijateljiTrsata/!

VIDIMO SE U NEDJELJU 🤩🤩

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s